Акцію завершено
Кращі вікна для заміських будинків!
Єременко Микола Андрійович
Окна Schuco si 82 для коттеджей

Кращі вікна для заміських будинків!

Вікна системи Schuco si 82 ​​- це:
- Подвійна БЕЗПЕКА,
- У два рази тепліше інших профільних систем,
- Подвійна - тиша,
- І виключно німецьке походження!

І все це за дуже вигідними цінами, але тільки до кінця лютого 2013!

597 власників заміської нерухомості в Одесі вже встановили `вікна Schuco si 82`, приєднуйтесь і Ви!

Що це за вікна?
- Функція `Подвійна - Безпека`, у Вас більше не буде причин для занепокоєння про безпеку Вашого житла. Навіть коли Ви у відпустці, патентована фурнітура schuco vario tec - практично так само надійна, як металеві грати на вікнах.
- Функція `STOP-op` - це захист стулки від випадання з верхньої петлі. Згідно зі статистикою, таке трапляється з кожним другим вікном - мінімум раз на рік у кожного третього власника пластикових вікон.
- Тепла дистанція `TPS`, Новинка! - Виключає конденсат, промерзання і потьоків на склі. Тепліше звичайного склопакета на 54%.
- Низькоемісійне скло і SOLAR, (плівка SOLAR прозорі жалюзі) захищає від шкідливих УФ випромінювань, сонячної спеки і вигоряння домашнього інтер`єру. На 85% тепліше звичайних склопакетів, і більш ніж на 67% зберігає енергію, витрачену на опалення.
- Функція `Подвійна - тиша`, спеціальна комбінація скла різної товщини 6,5,4 мм, дозволяє отримати максимально можливу звукоізоляцію. (Якщо Ви проживаєте поблизу аеропорту, а вікна виходять прямо на злітну смугу, з такими склопакетами, навіть коли злітає чи йде на посадку літак, у Вас в кімнаті буде чутно лише як пролітає комарик). Вам гарантований здоровий сон і комфортна атмосфера в будинку.
- Функція `Ідеальний мікроклімат`, природна циркуляція свіжого повітря в режимах `зима / літо`. `Літо` - максимум свіжого повітря. `Зима` - кімната провітрюється, а Ви не відчуваєте ні морозу, ні протягів.

Вікна Schuco si 82 ​​- це:
• На 85% тепліше звичайних пластикових вікон.
• Зломостійкі фурнітура (невидимі металеві решітки).
• 100% світлопропускання і бездоганна прозорість.
• Захист від палючої спеки.
• Захист від вуличного пилу.
• Комфортна тиша і спокійний солодкий сон.
• 67% економії на опаленні (самоокупними за 3,7 року).
• Ідеальний мікроклімат (немає протягів і спертого повітря).
• Довговічна і бездоганна працездатність.
• Бездоганний сервіс і надійна семи річна гарантія.
597 власників заміської нерухомості в Одесі-вже встановили `вікна Schuco si 82`, приєднуйтесь і Ви! - Тільки до кінця лютого 2013 року, вікна Schuco si 82 ​​по неймовірно доступними цінами!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.