Знижка 25% акцію завершено
Не пропустіть! Тільки з 04.03.13 - 11.03.13

Не пропустіть! Тільки з 04.03.13 - 11.03.13

Наша компанія висловлює Вам свою подяку за інтерес, проявлений до нашої індивідуальності й проводить акцію: замовивши у нас вікно - Ви отримуєте 25% знижку на ремонт вікон!

Ремонт пластикових вікон.

Мета ремонту вікон - збільшення їх тепло-і шумозахисних властивостей з одночасним відновленням їх працездатності, втраченої в процесі експлуатації.

Вікна, що потребують ремонту, зустрічаються різного "віку" від десятків років до декількох місяців. Виготовлення та встановлення таких вікон проводилася в періоди дії різних законів і нормативних актів. Єдино незмінними були і залишаються Закони Фізики.
Отже, доведення встановлених певний час тому вікон до очікуваних параметрів вимагає, часом, суттєвого втручання в конструкцію.
Ремонт пластикових вікон ПВХ, ремонт алюмінієвих вікон, ремонт сучасних дерев'яних вікон і заміна склопакетів

Ремонт вікон сучасних конструкцій, які, чомусь, без розбору називають "склопакетами", понад 11 років здійснює наша компанія з метою збільшення їх теплозахисних і шумозахисних властивостей. Ми виконуємо професійний ремонт пластикових вікон.

Ремонт пластикових вікон є не найскладнішим завданням. Наші фахівці мають великий досвід роботи, що дозволяє успішно ремонтувати пластикові та інші вікна різних виробників.

Ремонт ПВХ вікон дозволяє усунути недоліки, які проявляються через економію на технології виготовлення вікон, їх установки і порушення експлуатації. Сертифіковані фахівці проведуть діагностику і виконають ремонт ПВХ вікон із заміною поламаних деталей, а також дадуть рекомендації по грамотної експлуатації і догляду.

Ремонт віконної фурнітури різних фірм виробників

Ми проводимо ремонт пластикових вікон (ПВХ), з регулюванням, частковою або повною заміною фурнітури. Від стану фурнітури залежить надійність роботи вікна і його довговічність.

Віконною фурнітурою прийнято називати не тільки ручки, але і всі механізми, що беруть участь в управлінні вікнами.

Група будівельних компаній "МастерОК" виконує наступні види ремонтно-будівельних робіт:
Виробляє: вікна та двері з металопластику та алюмінію, гаражні ворота, захисні ролети, жалюзі, перила та огородження.
Покрівельні роботи: монтаж, ремонт, реконструкція, повна комплектація і пристрій плоских покрівельних систем (наплавляються рулонні матеріали)) і скатних (з металочерепиці, профнастилу, єврошиферу, натуральної черепиці та інших матеріалів) покрівель з проектуванням, монтажем кроквяних систем, систем безпеки покрівлі, водостічних систем та системи кабельного обігріву.
• Облицювання фасадовметалліческім і вініловим сайдингом, декоративним каменем.
• Загальнобудівельні та оздоблювальні роботи: ремонт і обробка всіх видів приміщень; реконструкція будівель; монтаж конструкцій підлог, стін і перекриттів при капітальному будівництві; електромонтаж, заміна систем опалення, водопостачання та каналізації.
• Проектування і монтажсістем кондиціонування і вентиляції.
• Монтаж систем сонячної енергіідля нагріву води та опалення.
• Виробництво декоративного каменю.
• Проектування та монтаж басейнів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.