Акцію завершено
Преміальні акції цілий рік: програма лояльності для приватних осіб від «Сталекс Профі»

Преміальні акції цілий рік: програма лояльності для приватних осіб від «Сталекс Профі»

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ПРИВАТНИХ ОСІБ

«КУПУТЕ та ОТРИМУЙТЕ»
31.03.2013-30.06.2013
(далі – «Правила Програми лояльності»)

Шановний Покупець!

Ми вдячні Вам за покупку у ТОВ «СТАЛЕКС Профі» і тому створили для Вас Програму Лояльності «КУПУЙ та ОТРИМУЙ».

Відтепер кожен Покупець товару (Учасник Програми) мережі ТОВ «СТАЛЕКС Профі» може отримати переваги від кожної своєї покупки. Будь-ласка, ознайомтесь із діючими Правилами проведення Програми лояльності для Приватних осіб «КУПУЙ та ОТРИМУЙ».

Заповнюючи Анкету Учасника даної Програми лояльності та здійснюючи будь-які дії, Ви підтверджуєте Вашу згоду з Правилами участі у Програмі лояльності для Приватних осіб «КУПУЙ та ОТРИМУЙ».

Організатор/Виконавець повідомляє, що дана Програма лояльності проводиться у відповідності до Правил,що описані нижче.

1. ОПИС ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ
В період проведення Програми лояльності для Приватних осіб з 31.03.2013 року по 30.06.2013 року будь-яка фізична особа яка придбала продукцію в компанії ТОВ «СТАЛЕКС Профі» (надалі – «Компанія»), визначену п.7.1. Правил Програми лояльності, на суму більше 5000 грн. (п’ять тисяч грн.) одним рахунком, по цінам згідно роздрібного прайсу, затвердженим Компанією, має можливість взяти участь в Програмі лояльності «КУПУЙ та ОТРИМУЙ». (далі – «Програма лояльності»), заповнивши Анкету учасника Програми лояльності, та отримати Приз*.

*під Призом розуміється придбання Учасником із переліку Призового фонду товару за 1,20 грн. (одну гривню 20 коп.) із урахуванням ПДВ.



2. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ

«Організатор/Виконавець» - ТОВ «СТАЛЕКС МК», яке володіє винятковими правами управління реалізації та розвитку Програми лояльності, а також його структурні підрозділи та уповноважені особи.

«Анкета Учасника» - реєстраційна картка, яка видається Організатором/Виконавцем Покупцю (Учаснику Програми лояльності), при заповненні та підписанні якої, останній дає свою згоду на участь у Програмі лояльності та безпосередньо на підставі якої бере участь у розіграші товарів Призового фонду.

«Приз» - означає будь-який товар із Переліку Призового фонду, визначений п.5.1. даних Правил Програми лояльності, що може бути придбаний Учасником Програми лояльності за 1.20 грн. (одну гривню 20 коп.) із врахуванням ПДВ, за умови дотримання Правил Програми лояльності.

«Учасник Програми лояльності» - будь-яка фізична особа – громадянин України, якій на момент проведення Програми лояльності виповнилось 18 (вісімнадцять) років, яка ретельно виконала усі дії, необхідні для участі в Програмі лояльності та яка виявила бажання придбати необхідну їй продукцію у Організатора/ Виконавця.

Не можуть бути Учасниками Програми діяльності:

а) працівники та представники Організатора/Виконавця

б) чоловік або дружина осіб, визначених у п. а., п. 2 Правил Програми лояльності, а також найближчі родичі (дитина, брат, сестра, батько, мати, дід, баба)

в) особи, яким на початок дії Програми лояльності ще не виповнилось 18 років.

3. МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ

м. Київ, вул. Віскозна, 3
м. Київ, вул.. Віскозна, 17
м. Київ, вул. Радищева, 3
м. Київ, пр-т Московський, 23
м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 84
м. Вишневе, вул. Київська, 27/2
м. Вишгород, вул. Шолуденка, 11
м. Ірпінь, вул. Центральна, 57
м. Макарів, вул. Дорожня, 11
м. Обухів, вул. Калинина, 57
м. Донецьк, пр-т Полеглих Комунарів, 3
м. Дніпропетровськ, пр-т Героїв, 17а
м. Житомир, вул. Комерційна, 13а
м. Кременчук, вул. 60-ліття Жовтня, 85д
м. Одеса, Ленінградське шосе, 2
м. Харків, пр-т Московський, 199 Д-5
м. Черкаси, вул. Кірова, 55

4. ОРГАНІЗАТОР/ВИКОНАВЕЦЬ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ

ТОВ «СТАЛЕКС Профі»

Юридична адреса : 03124, Україна, м. Київ, вул. Радищева, 3
Поштова адреса: 02160, Україна, м. Київ, а/с №35
ІПН 383167226583
Свідоцтво про реєстрацію платника ПДВ № 200 067-XX-XX Показати телефон200067057
5. ПРИЗОВИЙ ФОНД ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ

5.1. На умовах, визначених даними Правилами Програми лояльності, Учасник має право на отримання наступних Призів, кількість яких є обмеженою:
Назва подарунку


Кількість призів

Магнітофон LG
30 шт.

5.2. Призи можуть бути отримані Учасниками-переможцями, тільки на умовах, визначених цими Правилами Програми лояльності.

5.3. Зображення Призів у будь-яких рекламно-інформаційних матеріалах може відрізнятися від зовнішнього вигляду оригіналів Призів. Проте будь-яка зміна зображення будь-якого Товару із Призового фонду не означає зміну його найменування.

5.4. Організатор/Виконавець наголошує, що Призовий фонд є обмеженим і становить зазначену у п. 5.1. Правил Програми лояльності кількість Призів. Відповідальність Організатора/Виконавця Програми лояльності не виходить за межі кількості Призів, передбаченої даними Правилами.

6. УЧАСНИК ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ

6.1. Стати учасником Програми лояльності може будь-яка фізична особа, якій на момент проведення Програми лояльності виповнилось 18 років, яка придбала відповідну продукцію, передбачену п. 7.1 даних Правил Програми лояльності та яка заповнила Анкету Учасника Програми лояльності.

6.2. Своєю участю в Програмі лояльності Учасник з власної волі та добровільно надає повну та беззастережну згоду на використання будь-якої інформації Організатором/Виконавцем (виключно у рамках дії Програми лояльності), пов’язаної із маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безкоштовне використання його імені, прізвища, зображення (фотографії), інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у т.ч. право публікації його фотографії у ЗМІ, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах інтерв’ю зі ЗМІ, без обмеження по території і терміну такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором/Виконавцем або третіми особами. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст. ст. 296 307-XX-XX Показати телефон296 307 308 Цивільного кодексу України.

6.3. Підписанням Анкети Учасника, останній надає ТОВ «СТАЛЕКС Профі» право збирати, реєструвати, накопичувати, обробляти, зберігати, адаптувати, змінювати, знищувати, поновлювати, поширювати, використовувати персональні дані, внесені Учасником до Анкети, у рамках дії Закону України «Про захист персональних даних» та з метою реалізації Програми лояльності.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 44 597 XX XX +380 44 597 0577
Терміни проведення акції №10756: 31 березня — 30 червня 2013