Акцію завершено
Професійний монтаж теплових насосів. Весняна акція.
ТОВ Барракуда
Дом 360 м.кв. с бассейном. Тепловой насос Vaillant geoTHERM 17 кВт, высокоэффективный бойлер 300 л, пиковый доводчик - газовый котел Vaillant. 4 скважины по 90м, с двойными U образными, заводскими геотермальными зондами. Погодозависимое управление и программирование контурам радиаторов, контуром теплого пола, горячего водоснабжения, циркуляцией. Автоматический переход в режим охлаждения дома летом, по заданной температуре.

Професійний монтаж теплових насосів. Весняна акція.

Весняна акція на професійний монтаж систем опалення на теплових насосах:
- На геотермальних теплових насосах з постійним коефіцієнтом перетворення виробництва VIESSMANN, VAILLANT, BUDERUS (Німеччина), NIBE (Швеція). Теплові насоси оснащуються гарантійними, заводськими зондами з терміном служби 100 років.
- На повітряних теплових насосах MITSUBISHI ZUBADAN (Японія), з технологією двофазного упорскування холодоагенту в компресор - прекрасний компроміс, високого коефіцієнта перетворення в основний температурної зоні нашого регіону і більш демократичною вартістю.
У рамках акції до 27.05.14 знижені ціни на бурові роботи, збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, повернення грошей за ліквідні залишки, гарантійне і післягарантійне обслуговування. Надається налагоджена система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Все від проектування, монтажу, налагодження, сервісу та експлуатаційного супроводу - з одних рук, що гарантує надійну роботу системи на довгі роки. Досвід роботи з 1996 року. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення на теплових насосах різної потужності. Акція діє на території України.
Детальніше на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №11963: 29 квітня — 27 травня 2014