Знижка 10% акцію завершено
Охрана жилых комплексов
ЦСБУ-Охорона

Охрана жилых комплексов

ЦСБУ-Охорона рада запропонувати послугу з охорони житлових комплексів.

Поспішайте, цього літа знижка на охоронні послуги 10 %.

Наша пропозиція по комплексному наданню охоронних послуг, здатне в повному обсязі забезпечити, як збереження від злочинних посягань матеріальних цінностей, так і безпеку клієнтів незалежно від місця розташування об'єкту, що охороняється.
Всі співробітники охорони пройшли спеціальне навчання, мають свідоцтво про присвоєння робітничої спеціальності «Охоронець 2 розряду». Службу несуть у затвердженій замовником уніформі (костюм, сорочка і краватка). Пости забезпечені засобами службового та екстреного зв'язку.
Ми здійснюємо охорону об'єктів цілодобово: неозброєними або збройними (на вимогу клієнта) постами фізичної охорони, з функціями контролю доступу на територію (контрольно-пропускного режиму), її патрулювання, ведення внутрішнього і зовнішнього відеоспостереження (установку та експлуатаційне обслуговування системи відеоспостереження виробляємо на підставі ліцензій спеціалізованими підприємствами).
За кожним об'єктом закріплений відповідальний співробітник - начальник охорони об'єкта, з числа підготовлених, досвідчених співробітників. Здійснює постійний контроль служби охорони та виконує необхідні заходи з охорони об'єкта.
Також на вимогу клієнта, на забезпечення охорони території підприємства, нами можуть бути використані службово-сторожові собаки.
Як засіб технічної підтримки охорони об'єкта, ми пропонуємо установку кнопки тривожної сигналізації (КТС), передавачі яких, у вигляді брелока, можуть перебувати, як у клієнта, так і на посту охорони, за допомогою якої по переданому тривожного повідомлення, за короткий час, здійснюється екстрений виїзд, однією з мобільних груп швидкого реагування, що чергують в цілодобовому режимі. Озброєні співробітники присічуть протиправні дії і вироблять затримання правопорушників.
Принципи нашої діяльності при роботі з клієнтами грунтуються на професіоналізмі кадрів, конфіденційності, законності, комплексному підходу до забезпечення безпеки кожного клієнта, застосуванням сучасних технічних засобів охорони, розумінням потреб і запитів клієнта, які враховуються при складанні договірних відносин.
"СSВU-ОХОРОНА" заробила репутацію надійного і сумлінного партнера на ринку охоронних послуг України та зарубіжжя.
Довіра клієнтів - наша візитна картка!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 67 826 XX XX +380 67 826 2665
Моб.:
+380 67 826 XX XX +380 44 592 2156
Терміни проведення акції №12029: 27 травня — 01 вересня 2014