Акцію завершено
Акція «До кожного вікна підвіконня WDS у подарунок»

Акція «До кожного вікна підвіконня WDS у подарунок»

Поспішайте зробити замовлення, акція дійсна до кінця місяця!

Поспішаємо повідомити про початок акції для клієнтів компанії "Віконда". Так всі клієнти компанії, які замовляють конструкції з профільного системи "Віконда Котедж" в період з 15 квітня по 1 липня 2014 отримують фірмовий підвіконня WDS в подарунок!

Сьогодні, підбираючи нове скління, необхідно ретельно зважити якість, практичність, функціональність і, звичайно, вигоди майбутніх конструкцій. Компанія "Віконда" завжди думає про своїх клієнтів, пропонуючи їм виключно оптимальні рішення. Наші клієнти вже змогли оцінити переваги вікон з інноваційної 6-ти камерної профільної системи "Віконда Котедж", адже вони дозволяють зберегти в 2,5 рази більше тепла, в порівнянні з вікнами, виготовленими з трьох камерних профілів стандартної комплектації. Фахівці відзначають, що це властивість гарантує збереження особливої ​​теплої атмосфери в будинку в будь-яку погоду. Ми рекомендуємо конструкції з "Віконда Котедж" до установки в будинку та приміщення з підвищеними вимогами до енергозбереження, включаючи системи будівництва за принципом passive house, а також з використанням автономного опалення.

Ідеальним доповненням до таких вікнам стануть міцні, надійні і практичні підвіконня WDS. Крім широкої кольорової гами, ці підвіконня відрізняються підвищеною стійкістю до побутових подряпин з пошкоджень, виключної волого-і Термо стійкістю, хорошою стійкістю до дії УФ-променів, що важливо для збереження кольору і текстури підвіконня. Ці властивості забезпечать практичність і функціональність на довгі роки.

Колірна гамма підвіконь WDS ідеально підходить під колірні рішення профільної системи "Віконда Котедж", а дизайнерські можливості стилізації віконних і дверних конструкцій вас приємно здивують.

Поспішайте замовляти енергоефективні вікна "Віконда Котедж" і отримуйте підвіконня WDS в подарунок.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 48 736 XX XX +380 48 736 3670
Моб.:
+380 48 736 XX XX +380 97 736 3670
Терміни проведення акції №12100: 15 квітня — 01 липня 2014