Знижка 40% акцію завершено
Зустрінь весну з «Новими вікнами»: 40% знижки та можливість оплати в розстрочку без переплат
НОВІ ВІКНА
40% знижки та можливість оплати в розстрочку без переплат

Зустрінь весну з «Новими вікнами»: 40% знижки та можливість оплати в розстрочку без переплат

Компанія «Нові вікна» вітає житомирян зі святом весни і пропонує скористатися сезонною пропозицією, яка неодмінно допоможе реалізувати вашу давню мрію про затишну оселю. Саме зараз «Нові вікна» дарують своїм покупцям унікальні знижки до 40% та можливість оплати в розстрочку без переплат.

Зі зростанням цін реальна вартість чи купівельна спроможність заощаджень, відкладених на "чорний день", зменшується, тому поспішайте замовити нові вікна чи двері за найвигіднішими цінами!

Ви вже котрий рік плануєте замінити старі дерев'яні вікна на нові, сучасні, красиві і зручні, але накопичити достатню суму грошей ніяк не вдається? Не поспішайте засмучуватися і відкладати довгоочікуваний ремонт в будинку або квартирі на потім.

Компанія «Нові вікна» пропонує скористатися унікальною послугою «Оплата частинами» від ПриватБанку, що дозволяє придбати товар у розстрочку до 24 місяців, а якщо розстрочка до 3 місяців, то без будь-яких додаткових відсотків, комісій і платежів.

Так що вже зараз сміливо замовляйте нові вікна, розрахуватися за які зможете протягом кількох наступних місяців. Послуга «Оплата частинами» доступна всім власникам зарплатних, кредитних і елітних карт ПриватБанку. Для того щоб скористатися даним сервісом, вам не потрібні ніякі документи та довідки. Досить визначитися з вибором товару в компанії «Нові вікна», зробити замовлення і тут же оформити розстрочку, розбивши вартість покупки на рівні частини. Ви можете самостійно вибрати період, за який збираєтеся оплатити покупку, і якщо він не перевищує 3 місяців - не платите ніяких комісій. Перший платіж буде здійснений в день оформлення розстрочки, при цьому договором буде служити звичайний чек, який ви отримаєте після того, як касир введе дані і проведе вашу карту через POS-термінал. Таким чином, вся процедура оформлення розстрочки забере у вас не більше хвилини. Але і це ще не всі переваги даного сервісу: вам навіть не знадобиться кожен місяць йти в банк, щоб погасити платіж. Просто протягом місяця внесіть на свою карту певну суму грошей будь-яким зручним для вас способом, і вона автоматично спишеться з рахунку в день погашення розстрочки.
Більш детальну інформацію про те, як замовити металопластикові вікна в розстрочку, ви можете дізнатися в салоні магазині «Нові вікна» за адресою м Житомир, вул. Київська, 16 або за телефоном з понеділка по п'ятницю з 9-ї до 18-ї години и до 13-ї години у суботу.
Не упустіть свій шанс зустріти весну з «Новими вікнами»!
 
м. Житомир, вул. Київська 16,
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 412 44 XX XX +380 412 446 340
Моб.:
+380 412 44 XX XX +380 98 025 2777
Тел.:
+380 412 44 XX XX +380 44 599 5777
Терміни проведення акції №12741: 02—14 березня 2015