Акцію завершено
Монтаж геотермальних і повітряних теплових насосів. Літня акція
ТОВ Барракуда
Дом 450 кв.м. Экономичная система отопления на геотермальном тепловом насосе Vaillant GeoTherm 22 кВт (Германия), с функциями отопления, ГВС, пассивного охлаждения летом. Пиковый доводчик - электрокотел, 7 геотермальных скважин по 70 м. Погодозависимое, зональное управление и программирование температур контура радиаторов, конвекторов, контуров теплого пола 1 и 2 этажа. Охлаждение летом. Высокоэффективный бойлер 300 л для комфортного обеспечения горячей водой, с линией циркуляции.

Монтаж геотермальних і повітряних теплових насосів. Літня акція

Літня акція на професійний монтаж економічних систем опалення, із застосуванням високоефективних котлів та сучасної автоматики:
- Газових одноконтурних і одноконтурних конденсаційних котлів
- Твердопаливних і піролізних котлів
- Електрокотлів з плавним регулюванням потужності
- Геотермальних, повітряних теплових насосів і сонячних колекторів
Максимальна економічність системи опалення досягається комплексом заходів: застосуванням комплектів обладнання, спеціально розроблених для спільної роботи з максимальною ефективністю застосуванням погодозалежною автоматики забезпечує вироблення одно стільки тепла котлом, скільки потрібно системі при даній погоді застосуванням дублюючого котла на іншому виді палива, перемикаючись на який нам дозволить залишитися в низькому тарифі по газу і т. д. Надається робоча випробувана і налагоджена система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 7.07.15 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки, повернення грошей за ліквідний залишок матеріалів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку з 1996 року, встановлено більше 600 систем опалення. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №12921: 04 червня — 07 липня 2015