Акцію завершено
Конкурс «Only mans» від UDEN-S для наших дорогих чоловіків до Дня захисника України!
ТОВ "УДЕН-УКРАЇНА"

Конкурс «Only mans» від UDEN-S для наших дорогих чоловіків до Дня захисника України!

Любі чоловіки!

Запрошуємо вас прийняти участь у конкурсі найкращого малюнка або картинки для чоловічого дизайнерського обігрівача!

Художники дизайнерської студії UDEN-S – це жіночні, ніжні дівчата тонкої натури. Всі теплі шедеври, які обігрівають та прикрашають наші домівки, це робота саме їх золотих рук. Та саме тому неповторні малюнки на наших обігрівачах найчастіше – це літні квіткові та рослинні візерунки, актуальні геометричні малюнки або популярні анімалістичні мотиви. Такі принти завжди цікаві, милі та жіночні, асоціюються з домашнім вогнищем, весною та квітучою молодістю, а ще… прекрасно поєднуються з улюбленою сумочкою або яскравим літнім сарафаном:).

Як же повинен виглядати істинно чоловічий обігрівач? Що воліє бачити сучасна сильна половина людства? Схоже, любі чоловіки, без вашої поради та допомоги нам не обійтися:).

Чи повинен він бути прямолінійним, простим і нейтрально однотонним, як ми звикли думати? Який дизайн-обігрівач краще за все підкреслить ваш сильний та незалежний характер, прикрасить ваше усамітнення для роботи або відпочинку та налаштує на творчість.

Надсилайте нам ваші ідеї у вигляді своїх малюнків та ескізів, фотографій та картинок які сподобалися. Ми оберемо найцікавішу пропозицію та до Дня захисника України – 14.10.15 – оголосимо переможця, який в якості призу отримає дизайнерський обігрівач із зображенням цього малюнка.

Умови участі в конкурсі:
1. Конкурс стартує 20.08.15 та закінчуються 05.10.15.
Результати конкурсу будуть підведені з 05.10.15 по 12.10. 15 та опубліковані 14.10.15 на нашому сайті у розділі новин, а переможець – додатково проінформований по телефону:). Приз переможцю буде надісланий зручним для нього способом.
2. Картинки надсилайте на електронну адресу прикріпляйте їх до листа, з обов’язковою поміткою в темі листа «На конкурс». В тілі листа вкажіть Ваше ім’я, місто та контактний номер телефону.
3. До участі у конкурсі приймаються малюнки хорошої якості, стандартного формату jpeg, png або gif, бажано – розміром не менше 1 мегабайту та з розширенням 300 dpi.
4. Картинки, які не відповідають умовам конкурсу, утискають права або ображають людей, що закликають до терористичної чи іншої протиправної діяльності, пропагують жорсткість і насильство, брати участь у конкурсі не будуть.

Чим більше відповідність вимогам – тим більше шансів стати переможцем :).
Малюнки, які приймають участь у конкурсі, по мірі їх надходження, ви зможете побачити на нашій сторінці у Facebook, в альбомі «Конкурс «Only mans».

Приймайте участь та перемагайте!

Контакт для довідок про конкурс:
Людмила Заболотня, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю,
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Моб.:
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
Тел.:
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Терміни проведення акції №13089: 20 серпня — 05 жовтня 2015