Акцію завершено
Монтаж економічних систем опалення. Зимова акція
ТОВ Барракуда
Будинок 350 м.кв. Економічна система опалення на конденсаційному котлі BUDERUS GB112 42кВт (Німеччина), водонагрівачі Logalux SU W 200л, погодозалежною автоматиці Logamatic 4121 Висока економічність системи завдяки застосуванню низькотемпературної системи опалення, модуляції потужності котла, використанню теплоти конденсації, погодозалежною теплогенерації котла і управлінню температури в кожному приміщенні. Передбачена можливість підключення високоефективного повітряного теплового насоса.

Монтаж економічних систем опалення. Зимова акція

Зимова акція на професійний монтаж економічних систем опалення, із застосуванням високоефективних котлів, сучасної автоматики, c застосуванням комплексу заходів, які підвищують економічність системи опалення. Кращий час для монтажу системи опалення.

Встановлюються ефективні теплогенератори з високим ККД:
- Газові одноконтурні конденсаційні котли
- Твердопаливні піролізні і пелетні котли
- Електрокотли з плавним регулюванням потужності
- Геотермальні і повітряні теплові насоси
- Геліо системи.

Максимальна економічність системи опалення досягається комплексом заходів:
- Застосуванням комплектів обладнання, спеціально розроблених для спільної роботи з максимальною ефективністю
- Застосуванням погодозалежної автоматики, яка забезпечує вироблення рівно стільки тепла котлом, скільки потрібно системі при даній погоді
- Застосуванням комбінованих систем опалення з дублюючим котлом на іншому виді палива, перемикаючись на який дозволяє користувачеві залишитися в низьких тарифах, і т.д.

Надається робоча випробувана і налагоджена система опалення, з гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійною підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
У рамках акції до 13.01.16 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки, повернення грошей за ліквідний залишок матеріалів. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено більше 600 систем. Подробиці на сайті компанії.

Акція діє на території України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №13247: 11 грудня 2015 — 13 січня 2016