Акцію завершено
Модернізація систем опалення. Весняна акція
Барракуда
Будинок 340 кв.м. Модернізація системи опалення на наземному котлі, з великою витратою газу. Встановлено високоефективний повітряний тепловий насос ZUBADAN Mitsubishi Electric 23 кВт з функціями опалення та гарячого водопостачання. Повітряний тепловий насос застосовується як основний теплогенератор до температури зовнішнього повітря - 15 С, після чого відбувається автоматичне перемикання на газовий до Середньорічний COP теплового насоса більше 3. Монтажні роботи по модернізації і запуску - два д

Модернізація систем опалення. Весняна акція

Весняна акція на модернізацію системи опалення. Основним завданням модернізації є істотне зниження витрат на опалення і приготування гарячої води. Залежно від можливих до реалізації рішень, Ми застосовуємо комплекс заходів, які забезпечать максимальне зниження витрат на опалення:
- Заміна старого котла, або переклад його в резервний, з установкою ефективного, нового теплогенератора потрібного типу (газового конденсаційного котла твердопаливного піролізного котла повітряного або геотермального теплового насоса гелио система)
- Установка погодозалежної автоматики, що дозволяє виробляти рівно стільки тепла, скільки потрібно дому при різній зовнішній температурі. Установка автоматики з управління температури в приміщеннях - автоматика дозволяє знижувати температуру в приміщеннях, коли в них не знаходяться люди.
Одним з найбільш ефективних варіантів зниження витрат на опалення і простих з точки зору реалізації, є установка повітряного теплового насоса. Повітряний тепловий насос підключається до існуючої системи опалення та забезпечує опалення і приготування гарячої води з середньорічним коефіцієнтом перетворення 3-3,5 (споживаючи 1 кВт електричної енергії, тепловий насос передає системі опалення 3-3,5 кВт теплової енергії). Установка і настройка теплового насоса займає 3 дні і вимагає мінімальних змін в існуючій системі опалення.
В рамках акції до 31.03.16 знижені ціни на монтажні роботи, збільшені знижки на обладнання, розрахунки технологічного проекту - безкоштовно. Встановлена ​​система забезпечується сервісним, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Досвід роботи з 1996 року, понад 600 встановлених систем опалення.
Акція діє на території України. Детальніше на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №13350: 26 лютого — 31 березня 2016