Акцію завершено
Монтаж економічних систем опалення. Весняна акція
Барракуда
Будинок 350 м.кв. Економічна система опалення на конденсаційному котлі BUDERUS GB112 42кВт (Німеччина), водонагрівачі Logalux SU W 200л, погодозалежної автоматиці Logamatic 4121. Висока економічність системи завдяки застосуванню низькотемпературної системи опалення, використання теплоти конденсації, погодозалежної теплогенерації котла, погодозалежне управління контурами опалення, управління темп. в приміщеннях. Передбачена можливість подальшого підключення повітряного теплового насоса

Монтаж економічних систем опалення. Весняна акція

Весняна акція на професійний монтаж економічних систем опалення. Сучасна система опалення створюється як єдиний комплекс високотехнологічних пристроїв, які забезпечують розрахунок необхідної кількості тепла дому, його виробництво і точний розподіл. Вирішення цих завдань забезпечують системи:
- Погодозалежна автоматика управління: розрахунок і управління виробництвом необхідного дому тепла, при існуючій зовнішній температурі
- Теплогенератор з гріють системами: виробництво тепла теплогенератором з максимальним ККД і ефективна передача тепла приміщенням.
- Автоматика управління температурами в приміщеннях: управління та програмування температурами в кожному приміщенні, з можливістю зниження, коли немає необхідності в комфортній температурі.
Створення системи опалення як єдиного комплексу, забезпечує низькі витрати на опалення і високий комфорт, що дозволить жити в будинку з задоволенням.
Надається робоча випробувана і налаштована система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 11.05.16 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено понад 600 систем. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №13417: 07 квітня — 11 травня 2016