Акцію завершено
Монтаж економічних систем опалення. Зимова акція!
Барракуда
Будинок 320 кв.м. Автоматична комбінована система опалення на економічному конденсаційному котлі BUDERUS GB162 65 кВт і піролізному твердопаливному котлі Buderus Logano 38 кВт, з автоматичним перемиканням між котлами. При запуску твердопаливного котла, буферна ємність підключається до системи опалення, а газовий котел відключається. Використавши тепло з буфера, система його відключає і запускає газовий. Система дозволяє комфортно користуватися дров'яним котлом і знижувати витрата газу.

Монтаж економічних систем опалення. Зимова акція!

Зимова акція на професійний монтаж економічних систем опалення.
Сучасна система опалення створюється як єдиний комплекс пристроїв, які забезпечують розрахунок необхідної кількості тепла дому, його ефективне виробництво і точний розподіл по приміщеннях відповідно до вимог користувачів. Вирішення цих завдань забезпечують системи:
- Погодозалежна автоматика проводить розрахунок необхідного дому тепла, при існуючій зовнішній температурі, і управляє теплогенератором забезпечуючи виробництво розрахованого тепла.
- Теплогенератор з гріють системами (радіатори теплі підлоги, стіни конвектори...), забезпечують виробництво тепла з максимальним ККД і ефективну передачу тепла приміщенням.
- Автоматика управління температурами в приміщеннях забезпечує управління і програмування температурами в кожному приміщенні, з можливістю зниження температури або відключення опалення, коли в приміщенні немає людей.
Створення системи опалення як єдиного комплексу, забезпечує низькі витрати на опалення і високий комфорт, що дозволить жити в будинку з задоволенням.
Встановлюємо самі високоефективні теплогенератори: газові конденсаційні котли, піролізні і пелетние твердопаливні котли, електрокотли з модуляцією потужності, геотермальні, повітряні та гібридні теплові насоси, геліосистеми.
Надається робоча випробувана і налаштована система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійної підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 7.03.2017 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки. Запрошуємо оглянути діючі системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено понад 600 систем. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №13787: 06 лютого — 07 березня 2017