Акцію завершено
Знижуємо витрати газу. Модернізація систем опалення. Весняна акція!
Барракуда
2016 р Будинок 320 м.кв. Модернізація системи опалення на газовому котлі BUDERUS. Встановлено геотермальний, інверторний тепловий насос NIBE 1155 16 кВт (Швеція) з високоефективним бойлером гарячої води. Роботу забезпечують п'ять геотермальних свердловин по 70 м, з подвійними U образними зондами із заводськими наконечниками. Термін служби зондів 100 років. NIBE 1155 один з найефективніших теплових насосів в світі, з коефіцієнтом COP 5,12. Тепловий насос і система опалення управляється через інте

Знижуємо витрати газу. Модернізація систем опалення. Весняна акція!

Основним завданням модернізації є істотне зниження витрат на опалення і приготування гарячої води. Ця мета досягається установкою сучасних енергоефективних теплогенераторів, а також установкою автоматики програмування і контролю температури в опалюваних приміщеннях. Такий підхід дозволить не тільки максимально економічно виробляти тепло, але і знижувати температуру в приміщеннях (або відключати опалення), коли там відсутні люди. Залежно від можливих до реалізації рішень, Ми застосовуємо комплекс заходів, які забезпечать максимальне зниження витрат на опалення:
- заміна старого котла, або переклад його в резервний, з установкою ефективного, нового теплогенератора потрібного типу (газового конденсаційного котла твердопаливного піролізного котла повітряного або геотермального теплового насоса гелио системи)
- установка погодозалежної автоматики, що дозволяє виробляти рівно стільки тепла, скільки потрібно дому при різній зовнішній температурі.
установка автоматики з управління температури в приміщеннях - автоматика дозволяє знижувати температуру в приміщеннях, коли в них не знаходяться люди.
Одним з найбільш ефективних варіантів зниження витрат на опалення, є установка геотермального теплового насоса, який забезпечить максимально економічне опалення і приготування гарячої води як взимку так і влітку. Якщо ділянка не дозволяє провести монтаж геотермальних свердловин, застосовується найпростіша з точки зору реалізації, установка повітряного теплового насоса. Повітряний тепловий насос підключається до існуючої системи опалення та забезпечує опалення і приготування гарячої води з середньорічним коефіцієнтом перетворення 3-3,5 (споживаючи 1 кВт електричної енергії, тепловий насос передає системі опалення 3-3,5 кВт теплової енергії). Установка і настройка теплового насоса займає 3 дні і вимагає мінімальних змін в існуючій системі опалення.
В рамках акції до 10.06.2017 знижені ціни на монтажні роботи, збільшені знижки на обладнання, розрахунки технологічного проекту - безкоштовно. Встановлена ​​система забезпечується сервісним, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Досвід роботи з 1996 року, понад 600 встановлених систем опалення.
Акція діє на території України. Детальніше на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №13925: 10 травня — 10 червня 2017