Акцію завершено
Монтаж ефективних систем опалення. Осіння акція!
Барракуда
Будинок 350 м.кв. Економічна система опалення на конденсаційному котлі BUDERUS 42кВт (Німеччина), водонагрівачі Logalux SU W 200л, погодозалежної автоматиці Logamatic 4121. Висока економічність системи завдяки застосуванню низькотемпературної системи опалення, використання теплоти конденсації, погодозалежної теплогенерації котла, погодозалежне управління контурами опалення, управління темп. в приміщеннях. Передбачена можливість подальшого підключення повітряного теплового насоса

Монтаж ефективних систем опалення. Осіння акція!

Осіння акція на професійний монтаж енергоефективних систем опалення з низькими експлуатаційними витратами.
Сучасна система опалення створюється як єдиний комплекс пристроїв, що забезпечують: розрахунок необхідної кількості тепла будинку його ефективне виробництво точний розподіл по приміщеннях відповідно до вимог користувачів. Вирішення цих завдань забезпечують:
- Погодозалежна автоматика проводить розрахунок необхідного будинку тепла, при наявний зовнішній температурі, і управляє теплогенератором забезпечуючи виробництво розрахованого тепла.
- Теплогенератор з системами обігріву (радіатори теплі підлоги, стіни конвектори...), забезпечують виробництво тепла з максимальним ККД і ефективну передачу тепла приміщенням.
- Автоматика управління температурами в приміщеннях забезпечує управління і програмування температурами в кожному приміщенні, з можливістю зниження температури або відключення опалення, коли в приміщенні немає людей.
Такий підхід забезпечує низькі витрати на опалення і високий комфорт, що дозволить жити в будинку з задоволенням.
Ми встановлюємо високоефективні теплогенератори: газові конденсаційні котли, піролізні й пелетні твердопаливні котли, електрокотли з модуляцією потужності, геотермальні, повітряні та гібридні теплові насоси, геліосистеми.
Надається робоча випробувана і налаштована система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійною підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
У рамках акції до 13.11.2017 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки. Запрошуємо оглянути чинні системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено понад 600 систем. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №14089: 10 жовтня — 13 листопада 2017